Büyükşehir Belediyesi kısıtlamada can dostları unutmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında tüm Türkiye’de uygulanan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında can dostları yalnız bırakmayarak önceden belirlenen noktalara mama bıraktı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı sebebiyle can dostları unutmadı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Kayapınar, Sur, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde hayvanların beslenme odaklarına mama bıraktı. Sokak hayvanlarını elleriyle besleyen Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi personeli, bugün itibariyle başlayan ve Pazartesi saat 05:00’a kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarını sürdürecek.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, pandemi sürecinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlamak için daha önce belirlenen yerlere mama bırakmaya devam edecek.
Bu haber 385 kez okundu.-
Lice’de mutasyonlu korona virüs tespit edildi!
-
Silvan Barajı’nın gövde dolgusu törenle tamamlandı
-
Pakdemirli: “Silvan Projesi, 305 bin kişiye iş imkanı oluşturacak”
-
Tedbirler sonuç verdi: Vaka sayısı 150’ye geriledi
-
Kayapınar’da Ana sınıfı öğrencileri e-karnelerini aldı
-
400 bin TL değerinde tarihi eser satmaya çalışanlar yakalandı