enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
33°C
Diyarbakır
33°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
DİYARBAKIR HABERİ
Amedspor’un Soma karşısındaki galibiyeti Diyarbakır sokaklarını hareketlendirdi. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor’un Soma karşısındaki galibiyeti Diyarbakır sokaklarını hareketlendirdi. Maçın bitimiyle birlikte araçlarla Cadde ve sokaklara çıkan Amedspor taraftarları şampiyonluk kutlamalarına başladı. Özellikle yeni yerleşim alanlarında araçları ile caddelere çıkan taraftarlar, ‘Şampiyon amedspor’ sloganları atarak, turlamaya başladı. Amedspor taraftarları, gece özel uçakla İzmir’den...
28.04.2024
Amedspor, Soma deplasmanından 3 puanla döndü, şampiyonluğa ‘Merhaba’ dedi. Matematiksel olarak şampiyonluk net olmasa dahi, Amedspor’un şampiyonluğu Soma’dan aldığı 3 puanla kesinleşti. Amedspor, puanını 80’e çıkardı. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor özel uçakla iddialı gittiği soma deplasmanında, ilk yarıda istediğini alamadı. İki takımında karşılıklı ataklarına rağmen gol çıkmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0...
28.04.2024
Diyarbakır Tabip Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede, bin 475 doktor oy kullanmak için sandığa gitti. Tabip Odası’nın yeni başkanı 17.00’dan sonra belli olacak. 2 dönem Tabip Odası Başkanı Dr. Elif Turan, üye hekimlerden seçimlere yoğun ilgi olduğunu ifade etti. DİYARBAKIR GAZETE- eski Başkanı Dr. Elif Turan’ın...
28.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Opera Sanatçısı Pervin Chakar’ın kentte düzenlediği konsere katıldı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Opera Sanatçısı Pervin Chakar’ın, Çand Amed Salonu’nda verdiği konseri izledi. Çok sayıda kişinin izlediği konserde Eş Başkan Bucak ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti)...
28.04.2024

Diyarbakır’ın Dinamiklerini Buluşturan Burger Kıng Açılışı

Diyarbakır’ın Dinamiklerini Buluşturan Burger Kıng Açılışı
REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın en işlek noktalarından olan Yeni Stadyum güzergahında hizmete giren Türkiye’nin  en büyük Burger Kıng şubesinin açılışı kentin siyaset ,bürokrasi ve iş dünyasının buluşmasına sahne oldu. Farklı kesimleri bir araya getiren açılış renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesi, Diyarbakır’da açıldı. Burger King’in 702’inci şubesi olarak hizmet veren restorant 25 milyon TL’ye mal oldu.

Dünyanın en büyük Fast Food zinciri Burger King’in Türkiye’deki 702’inci şubesinin açılışı Diyarbakır’da yapıldı. Açılışa Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Suna Kepoğlu Ataman, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, iş insanları ve yurttaşlar katıldı.

Bin 500 metrekarelik hizmet alanı, 150 araçlık açık ve ücretsiz otoparkı ve bin metrekare peyzaj alanı ile hizmet verecek restorantta aynı anda 750 kişi yemek yiyebilecek.

Yüksek Harita Mühendisi Diyarbakırlı iş insanı Asım Tuncay ve yatırımcı birkaç arkadaşının birlikte Diyarbakır’a kazandırdığı restorant Türkiye’nin en büyük Burger King şubesi olma özelliği taşıyor.

ASIM TUNCAY’IN AÇIKLAMASI

25 milyon TL’ye mal olan işletme başlangıçta 25 kişilik istihdamını süreç içerisinde 50 kişiye yükseltmeyi hedefliyor.  5 bin metrekarelik alana sahip Türkiye’nin en Burger King büyük şubesi

Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesini açan işletme sahibi Asım Tuncay, Diyarbakır kültürü ile uyumlu bir konseptle yeni bir Fast Food anlayışını kente kazandırdıklarını söyledi.

DİYARBAKIR’DA FAST FOOD’A YENİ KONSEPT

Yeni konsepti için Amerikalı akademisyen ve psikolog Abraham Harold Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi teorisinden esinlendiğini belirten Tuncay, “Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi teorisinde bütün canlıların amaçlarının sadece yemek yemek olmadığını ancak ihtiyaçlar hiyerarşisinde değişmeyen tek kuralın insanların acıkınca yemek yeme dürtüsünün öne çıktığı gerçeğidir. Buradan yola çıkarak, insanların yemek yedikleri alanların konforlu, rahat, güvenilir, ulaşımı kolay ve park sorunu bir alan olmasını tercih ettiklerini fark ettim. Planlamamı ve restoranın inşaatını tüm bu sorunlardan arındırılmış olarak beklentilere cevap verebilecek şekilde yaptım” ifadelerine yer verdi.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN YATIRIM

25 kişilik istihdamla yola çıkan işletmenin kısa sürede 50 kişilik istihdama yükseltileceğini ifade eden Tuncay, “5 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu olan işletmemizin 2 bin metrekaresi açık ücretsiz otopark alanıdır. Bin 500 metrekarelik alan ise hizmet alanı. Bin metrekarelik peyzaj alanı ve aynı anda 750 kişinin yemek yiyebileceği bir alanı kente kazandırdık” dedi.

Açılışta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, kısa birer konuşma yaparak açılışı yapılan işletmenin kente hayırlı olmasını dile getirdiler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme