enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

‘En büyük hedefim Çermik’i bambaşka bir ilçe yapmak’

‘En büyük hedefim Çermik’i bambaşka bir ilçe yapmak’
REKLAM ALANI

AK Parti’den Çermik Belediye Başkan aday adaylığı müracaatında bulunan İşadamı ve Yatırımcı Yunus Yıldız, tek hedefinin Çermik halkına hizmet etmek olduğuna işaret ederek, Çermik’e Sağlık Turizmini kazandırmak istediğini söyledi. Çermik’teki belediye hizmetlerinin eksikliğinden yakınan Yıldız, yetki verildiği takdirde Çermik’i başta hizmet olmak üzere Sağlık Turizmi ile birlikte bambaşka bir ilçe konumuna getireceğini söyledi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler nedeniyle siyasi partilerde hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. AK Parti’de Diyarbakır Büyükşehir, Merkez ve diğer İlçe belediye başkan aday adaylığı için müracaatlar devam ederken, Çermik’ten Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunan yatırımcı ve işadamı Yunus Yıldız, aday adaylığını, hedeflerini ve projelerini www.diyarbakirgazete.com’a anlattı.

Doğduğu ve büyüdüğü memleketi Çermik’e vefa borcunu ödemek amacıyla milyonlarca liraya yaptırdığı 5 yıldızlı Gran Park Termal Otel ile ilçede sağlık turizminin gelişmesini sağlayan ve istihdam yaratan işadamı ve yatırımcı Yunus Yıldız, tek hedefinin Çermik’e hizmet etmek olduğunu söyledi.

AK PARTİ’YE GÖNÜL VEREN BİR NEFER!

Kuruluşundan bu yana gönül verdiği AK Parti inancına uygun hareket eden ve hiçbir zaman AK Parti’den kopmayan Yıldız, 2014 yılında yine Çermik Belediye Başkan aday adaylığı, 24 Haziran 2018 Milletvekili seçimlerinde yine AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

YILDIZ AİLESİ 3 BİN KİŞİYİ İSTİHDAM EDİYOR

Aile olarak Çermik’in en büyük ailelerinden biri olan Yunus Yıldız’ın 21 kardeşi var. Bu kardeşlerin tüm iş adamı ya da girişimci. Avrupa’dan, Türkiye’nin çeşitli İllerinde yatırımları bulunan Yıldız Ailesinin kurduğu şirketlerin bünyesinde 3 bine yakın kişi istihdam ediliyor.

Çermik’e Düğün Salonu ve son olarak da 100 kişinin istihdam edildiği Gran Park Termal Otel’i kazandıran Yunus Yıldız, imkanları ve tüm yatırımlarıyla Çermik’i daha iyi bir yere getirmek adına mücadele ediyor.

“ÇERMİK’E DAHA İYİ HİZMET ETMEK ADINA BU YOLA ÇIKTIM”

Aday adaylığını Çermik’e daha iyi hizmet etmek için yaptığını belirten Yıldız, “Çermik’e daha iyi bir hizmet için, Çermik ilçemizi Afyon’a yakın bir şehir yapmak için, Çermik’in büyümesi, Sağlık Turizminde ilerlemesi için, Çermik’te alt yapı, yol ve içme suyu getirmek istiyorum. Çermik’te Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı çalışmalar yapıldı, ancak yol ve alt yapı çalışmaları yapılmadı. Çermik’in yolu yok. İki araç aynı yol üzerinden geçemiyor. Ayrıca Çermik’e sağlık turizmini kazandırmak istiyorum. Hem Ülkemize ekonomik katkı sunmak hem de vatandaşımıza istihdam yaratmak istiyoruz. Yurt dışından bile yatırımcılar getirmeyi hedefliyoruz. Çermik’i bambaşka bir ilçe yapmak adına bu yola çıktım” diye konuştu.

 “ÇERMİK’E KARŞI HEP SORUMLULUK HİSSEDİYORUM”

İşadamı ve Belediye Başkan aday adayı Yıldız, Çermik’te sağlık turizmini geliştirmek ve yeni iş olanakları sağlamak adına 5 yıldızlı Gran Park Termal Otel’i yaptığını hatırlatarak, “Doğduğum yer olan Çermik ilçesine ve Çermik halkına karşı kendimi hep sorumlu hissediyorum. Benim bu insanlara bu topraklara vefa borcum var. Bundan dolayıdır ki işadamlarımızın Doğu ve Güneydoğudan yatırımlarını uzaklaştırdığı bu dönemde ben ve ailem yatırımlarımızı bu bölgeye ve halkımıza yaptık. Bölge halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Daha önce kaplıca turizmi için bir çok vatandaşımız bölge dışına gitmek zorunda kalırken şuan yurt dışından gelen bir çok vatandaşımız var. Daha önceden bölgemizde kaplıca turizmi ile ilgili tam donanımlı kapsamlı bir tesis yoktu biz yaptığımız bu yatırım Gıran Park Termal Otelimiz ile hizmeti vatandaşımızın ayağına getirdik. Yine önemli olan bir konu ise bölgemizdeki istihdam sorunudur. Hükümetimizin attığı olumlu adımlarla beraber bizde kendi bünyemizde yaptığımız yatırımlarla sadece Diyarbakır’da 500 kişiye istihdam iş olanağı sağlamışız” diye konuştu.

“AVRUPA’YA İHRACAT YAPIYORUZ”

21 Kardeş olduklarını vurgulayan Yıldız, “Avrupa’nın bir çok ülkesine ihracat ve ithalat yapıyoruz. Biz zaten Diyarbakır’da ihracatta birinciyiz. Diyarbakır’da vergi rekortmenleri arasına girdik. İstihdamda da birinciyiz. 2000 yılından itibaren Diyarbakır’da 3-5 tesis yaptık. Bunlar hepsi ortada. 1999 yılında yeni kurulan Organize Sanayi Bölgesinde ilk fabrikayı biz yaptık. Burada yatırım yaparken, su olmadığı için taşıma su ile fabrikanın inşaatını tamamladık. Yol yoktuk. Ancak şuan OSB olarak iyi bir yere geldik. Bir dönem OSB’nin de yönetiminde yer aldım” diye konuştu.

“ÇERMİK’TEKİ AK PARTİ OYLARINI YÜZDE 80 ORANINDA ARTIRACAĞIMA İNANIYORUM”

Yıldız, Çermik Belediye Başkanlığına adaylığının onaylanması durumunda özellikle AK Parti oylarını kesinlikle artıracağına işaret ederek, “Amacım da oyları yüzde 80 oranında artırmaktır. Bir diğer hedefim de küskün partilileri yuvaya geri getirmek. AK Parti’nin tabanını oluşturmak. Amaç hizmettir. Çermik’e güzel bir hizmet getirmektir. Biz Çermik’te kalabalık bir aileyiz. Çevremiz çok. Abilerimiz ve dostlarımızın desteği ile seçileceğiz. Bize izin verilirse bütün oyları AK Partinin çatısı altında toplayacağız. Gayemiz budur” dedi.  (Sait BAYRAM’ın Özel Haberi)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme