enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

Ensarioğlu: “Kamuda çalışan tüm kardeşlerimizin sesi olacağız”

Ensarioğlu: “Kamuda çalışan tüm kardeşlerimizin sesi olacağız”
REKLAM ALANI

Sağlık-Sen ve Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu, “Diyarbakır’da kamuda çalışan tüm kardeşlerimizin a, b, c diye ayırmadan, sendikalı veyahut sendikasız olan hatta başka sendikaya üye dahi olan çalışanların sorunlarıyla Memur-Sen olarak ilgilenme noktasında kendimizi mükellef görüyoruz” dedi.

Sağlık-Sen ve Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu, yeni görevine ve izleyecekleri yola dair açıklamalarda bulundu.

Ensarioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarının Diyarbakır’a olan hassasiyetlerine değinerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bu bölgeyi, ili ne kadar çok sevdiğini hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve ekibinin ilimizi ne kadar çok sevdiğini ve Diyarbakır aşığı olduğunu bildiğimiz ve bizlerde ilimizi sevdiğimiz için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yeni geldiği Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığı görevine ilişkin konuşan Ensarioğlu, “Rabbim geldiğimiz görevde bizleri utandırmasın, hayırlı hizmetler nasip etsin. Bizi bu göreve layık görev camiamıza karşı mahcup olmamayı diliyoruz. Tabi ki Diyarbakır koşullarında sivil toplum örgütü olmanın yükü ağır oluyor. Bizde bu yükün altından gücümüz yettikçe, en iyi şekilde halkımıza, çalışanlarımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Gerek sağlık, gerek eğitim, gerek tarım, gerekse de diğer iş kollarında yetkiliyiz ve bu yetkiyi de çalışanlarımız ile halkımızın lehine en iyi hizmeti sunabilmek için kullanacağız. Diğer şube başkanlarımızla birlikte el birliğiyle kurumları dolaşıp sorun ve sıkıntıları çalışanların lehine çözeceğiz. Biz Diyarbakır aşkı ve sevdasıyla büyüyen kişileriz bu noktada Diyarbakır’ın manevi değeri ve üstelendiğimiz misyona uygun olarak sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Biz, halka hizmet hakka hizmet desturuyla bu görevi aldık. Var olan sıkıntıları en aza indirgemek için çalışmalarımızı yapıp, mutlu çalışan kitlesini oluşturmaya çalışacağız. Bir kurumda mutlu çalışanlar varsa güler yüzlü ve kaliteli hizmette kaçınılmaz olur. Duyarlı olan STK, siyasi parti ve kurum amirlerimizle görüşerek en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız” diye konuştu.

MEMUR-SEN CUMHURBAŞKANININ İZİNDEN İLERLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeye ve Diyarbakır’a olan hassasiyetini kendilerinin de ilke olarak benimsediklerini vurgulayan Ensarioğlu, şunları söyledi: “2002 yılından sonra Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Bu değişim ve dönüşümün en çok yaşandığı kurumların başında da eğitim ve sağlık geldi. Bu kurumların değişim ve dönüşümünün mimarı da hiç şüphesiz Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu değişim ve dönüşüm ekibiyle beraber bizde ilimize bu noktada yansıma sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın bu bölgeyi, ili ne kadar çok sevdiğini hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve ekibinin ilimizi ne kadar çok sevdiğini ve Diyarbakır aşığı olduğunu bildiğimiz ve bizlerde ilimizi sevdiğimiz için elimizden geleni yapacağız.”

MEMUR-SEN SAHALARDA OLACAK

Durmak bilmeden gerek kamu çalışanları gerekse de vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olacaklarını belirten Ensarioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Memur-Sen Türkiye’de 1 Milyonun üzerinde üyesi bulunan en büyük Sivil Toplum Örgütüdür. Bu üyelerimizden aldığımız güçle inşallah hizmetin en iyisini yapmak için çabalayacağız. Her platformda, her toplantıda, hazır bulunduğumuz her yerde ilimizi daha iyi temsil edebilmek için, daha iyi yere gelebilmek için adeta var gücümüzle çalışacağız. Sahayı ve koşuşturmayı seven biriyim o sebeple sürekli sahada olacağız. Çalışanlara hizmet etmeyi kutsal bir görev olarak görüyorum. Bu kutsal görevi 1 gün, 5 gün, 5 yıl demeden en iyi şekilde dolu dolu sahanın her köşesine, her ilçeye, her kuruma giderek boynumun borcu olan bu görevi yerine getireceğim.”

“DİYARBAKIR’IN 1 KURUŞUNA BİLE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Diyarbakır halkının her zaman destekçisi olacaklarını dile getiren Ensarioğlu, “Diyarbakır halkının 1 kuruşuna dair tenezzül eden kim olursa olsun onun karşısındayız. Bu halkı kimse sömüremez sömürmeye de kalkışamaz. Bizim gücümüz yettikçe, kuvvetimiz olduğu sürece art niyetli insanların ne derece vahim olduğu durumda olduğunu biliyoruz. Onların karşısında olacağız. Biz, mağdurun, mazlumun yanındayız. Zulüm kimden ve ne amaçla gelmiş olursa olsun biz zulmü bertaraf etmek için dimdik duracağız. Bu tür olayların amacı Diyarbakır halkına zarar vermektir. Kurumlarda art niyetli bir durum varsa ve bize intikal ederse STK’nın görevi çerçevesinde buna duyarsız kalmayacağız. Kurumdaki yöneticilerle beraber istişareler ettikten sonra gerekeni elimizden geldiğince yapacağız” dedi.

“SENDİKALI OLSUN OLMASIN HERKESİN YANINDA OLACAĞIZ”

Sendeki fark etmeksizin tüm çalışanlara destek vereceklerini altını çizen Ensarioğlu, şunları söyledi: “Hedefimiz hizmet ve Diyarbakır sevdalısıyız. Diyarbakır’da kamuda çalışan tüm kardeşlerimizin a, b, c diye ayırmadan, sendikalı veyahut sendikasız olan hatta başka sendikaya üye dahi olan çalışanların sorunlarıyla Memur-Sen olarak ilgilenme noktasında kendimizi mükellef görüyoruz. Gerek Milli Eğitim İl Müdürümüz gerekse de İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret edeceğiz. Tüm kurum amirlerimizi ziyaret edeceğiz. Halkımızın ve çalışanlarımızın lehine bir sıkıntı varsa tabi ki müdürlerimizle beraber oturup bunu çözmek için STK’mızın asli görevini olduğu gibi yapacağız. Biz kimseyle küs değiliz, küs kalmayız. Köprü görevi görüyoruz ve bunun gereklerini de yerine getireceğiz.”

“BASINLA DİYALOG HALİNDE OLACAĞIZ”

Sürekli olarak basınla işbirliği halinde olacaklarının mesajını veren Ensarioğlu, “Basın olamadan bizler hiçbir çalışmamızı halkımıza duyuramayız. Basında çalışan kardeşlerimiz bizim için değerlidir. Ahlak çerçevesi içinde hizmet eden, doğru haberleri yapanlarla beraber sahanın her köşesinde birlikte çalışacağız. Çünkü basın bu ülkenin aynasıdır. Yapılan hizmet, sorun ve sıkıntıları dile getirme noktasında basın mensuplarının önemli ve değerli bir yeri vardır. Biz, hizmet noktasında olan aksaklıkları basın yoluyla, ahlak ve saygı çerçevesinde çalışan basın mensuplarıyla beraber dile getireceğiz. İlimiz için, ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız, sürekli basınla diyalog içinde olacağız. Farklı yollarla birilerini kötüleyen ve rencide eden basın mensuplarına karşıda duyarsız olamayacağız, karşılarında olacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme