enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesinde yeni imara açılan yerlerde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması amacıyla Teknokent arkasına yeni bir yol inşa ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, kazı ve alt yapı deplase çalışmaları bitirildi, taş dolgu işlemlerine başlandı. 2 bin 180 metre uzunluğuna...
27.04.2024
Diyarbakır’da bin 109 dernek olduğu öğrenildi. Dernek sayısının kentin nüfusunun yüzde 1,1’in oluşturuyor. 2023 yılına göre, Diyarbakır’da 50 bin kişinin bu derneklere üye olduğu öğrenildi. DİYARBAKIR GAZETE-  Diyarbakır İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Diyarbakır’da bin 109 derneğin olduğu öğrenildi. Bu sayısı Diyarbakır nüfusunun yüzde 1,1’ine tekabül ederken,...
27.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası kapsamında çöp kovası montaj ekibi oluşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, başlattığı çalışma ile 136 ana arter, cadde ve bulvarlarda kırılan ve eksik olan yerlere çöp...
27.04.2024
Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Soma maçı için hareket etmeden son mesajını verdi. Bakkal, “Bir hafta geciktik. Talihsiz bir haftayı geride bıraktık. Diyarbakır’a şampiyon olarak döneceğiz” dedi. DİYARBAKIR GAZETE- Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Soma maçı için hareket etmeden son mesajını verdi. Bakkal, “Bir hafta geciktik. Talihsiz bir haftayı geride...
27.04.2024

Samimiyet ve tevazünün adı!

Samimiyet ve tevazünün adı!
REKLAM ALANI

Günümüzde hem yol hem hayat arkadaşı olmak oldukça zordur derler. Bunu yapan ya da başaran nadir kadınlar vardır özellikle Diyarbakır için söylemem gerekirse.

Her kadın iyi bir anne, iyi bir eş olmak ister…

Ama en önemlisi bunu başarabilmektir.

Ayrıca ömrünü adadığın eşinin her daim yanında olabilmek birlikte yol aldığı hayat arkadaşı ve eşine sadakatle bağlı olmak önce iyi bir eşten geçiyor, evine bağlı olmak iyi bir anne olmakla, çocuklarını iyi yetiştirmekle geçiyor. Ve iyi bir kadın olmak da eşinin aldığı kararlarda arkasında olmakla geçiyor…

Bugünkü yazımı Bağlar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Beyoğlu’nun eşi hanımefendi Dürdane Beyoğlu’na ayırdım.

2015 seçimlerinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı olduğu dönemde tanışmıştım kendisiyle. Çok mütevazı, cana yakın, en önemlisi de samimi ve içten bir hanımefendi.

Eşi Sayın Hüseyin Beyoğlu’nun Bağlar Belediye Başkanı olmasından sonra fakir ve fukara vatandaşların ev ziyaretlerinde kendisini hiç yalnız bırakmadı.

Gittikleri her yerde samimiyeti ve içtenliği ile gönüllere taht kurdu.

Yine yaptığı sosyal temalı çalışmalar ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayır işleriyle ilçedeki kadınların sevgisini kazandı, kazanmaya da devam ediyor.

Kendisiyle iki kez röportaj yaptım. Yaptığım röportajlarda ne kadar samimi ve içten olduğuna bir kez daha şahitlik ettim.

Yoksul ve dar gelirli vatandaşların makul seviyedeki sıkıntılarını ve taleplerini karşılanmasına vesile olmaya çalışan Sayın Beyoğlu’nun, Bağlar için ve bu memleket için bir şans olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Bu tür kişiliklerin sayılarının artmasını da diliyorum aynı zamanda…

Yaptığı bütün çalışmaları gönüllülükle yapıyor, hiçbir karşılık beklemeden hem de…

Beyoğlu, bir röportajında insanlara nasıl ulaştığını şöyle dile getirmişti;

“Her mahallede gönüllü destekçilerimiz var. Bu kardeşlerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yerinde tespit ediyoruz. Çoğu zaman yaptığımız ziyaretlerde yaşadıkları sıkıntılara bizzat şahit oluyoruz. Bu çerçevede Sn. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi milletin evi gönül evidir düşüncesiyle vatandaşlarımızın makul seviyedeki sıkıntılarını ve taleplerini karşılanmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Burada esas olan kadirşinas vatandaşlarımızın bizi muhabbetle ve sevgiyle karşılamasıdır”

Bağlar’daki tüm vatandaşları kendi kardeşi gibi gören, onlarla her kulvarda bir arada olmaktan mutluluk duyan Sayın Beyoğlu’nun, kapısının da gönlünün de onlara açık olduğunu tahmin edebiliyorum.

Sayın Beyoğlu, bir diğer yönü de siyasetçi olması…

Siyasete girme fikri AK Parti’nin kuruluş yıllarında filizlenen Sayın Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi felsefesinden etkilenerek, partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış.

2015 yılındaki Genel Seçimlerde AK Parti Diyarbakır Milletvekili listesinde de yer aldı.

Sayın Beyoğlu, AK Partiye nasıl hizmet ettiği ve neden siyaseti tercih ettiğini şu cümlesiyle özetliyor; “Hiçbir zaman makam ve mevki peşinden koşmadım. Benim için esas olan davanın kendisidir. Bu amaçla bu davanın yılmaz bir ferdi olarak halen partimizin başarısı için gayretle sahada çalışmalarımı yürütmekteyim”

Evet, Başarılı, azimli, samimi, hayırsever, eşi ile hem yol, hem dava arkadaşı, iyi bir anne olan Sayın Beyoğlu’yu bir kez daha takdir ettiğimi belirtmek istiyorum.

Doğruluk, samimiyet, içtenlik hep seninle olsun…

Yolun ve bahtın açık olsun…

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme