enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5704
EURO
34,9776
ALTIN
2.421,86
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
30°C
Diyarbakır
30°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Açık
30°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu. DİYARBAKIR GAZETE– Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı yarışmasında, makyaj da Türkiye üçüncüsü oldu....
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves’i ağırladı. DİYARBAKIR GAZETE- Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ile İstanbul Konsolosluğu Kültür Müşaviri Recep Tuna, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’u ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan Bırkleyn Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor. DİYARBAKIR GAZETE- Büyükşehir Belediyesi, Terkan Caddesi ve Kadya Caddesi arasında kalan Bırkleyn Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde yeni açılan...
24.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacak. DİYARBAKIR GAZETE- Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kent merkezindeki 136 ana arter, meydan, şehirlerarası otobüs terminali, ilçe otogarı, özel ve kamu hastanelerinin acilleri ve bekleme yerlerinin temizliği için kampanya başlatacak. Oluşturulan üç ekip ile yürütülecek temizlik kampanyasına,...
24.04.2024

AK Parti Diyarbakır Teşkilatı Gönül Seferberliğini Kulp’tan başlattı

AK Parti Diyarbakır Teşkilatı Gönül Seferberliğini Kulp’tan başlattı
REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin 81 il ve ilçelerdeki teşkilatlarına yönelik, “Halka daha fazla dokunun ” yönündeki mesajlarına anlamlı cevap Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’ndan geldi.

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın organizasyonuyla; Diyarbakır’daki Ak Parti’ye ait tüm İl Kademeleri, belediye başkanları, 17 ilçenin başkanları, 17 ilçenin Kadın kolları başkanları, 17 ilçenin gençlik kolları başkanları ve partililerin bulunduğu büyük bir kalabalık grup Kulp ilçesine çıkarma yapıldı.

Merkeze en uzak ilçe olan 130 kilometre mesafedeki Kulp’a gelen İl Başkanı Aydın ve beraberindekiler, ilçe merkezi ve kırsal bölgelere dağılarak 21 yerleşim yerine ait 21 ayrı lokasyonda aynı anda eşzamanlı olarak program gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldiler.

Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan ziyaret ve buluşmalarda vatandaşların beklentileri, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayrı grup halindeki partililer; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek her koşulda milletin emrinde olduklarının altını çizdi.

Ak Parti il başkanı Muhammet Şerif Aydın, burada yaptığı konuşmada, Ak Parti’nin halk ve gönül hareketi olduğunu anlatarak; merkez ve kırsal demeden karış karış gezerek bu davanın sahibi olan milletle buluşarak 2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacaklarını ve Diyarbakır’ın her köşesinde varlıklarını en güçlü şekilde göstermeyi amaçladıklarını kaydetti.

İl Başkanı Aydın ve diğer 20 partili grup, farklı yerlerde eş zamanlı olarak yapılan ziyaretlerde, kimi zaman esnaflarla bir araya gelip taleplerini dinledi, bazı yerlerde de vatandaşların taziyelerine katılarak başsağlığı dileyip dua ederek acılarını paylaştı.

“AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİDİR”

“Ak Parti milletin kendisidir ” diyen Başkan Aydın, “Gecesini gündüzüne katarak milletimizin huzuru ve refahı için çalışan Cumhurbaşkanımız ve liderimizin ilan ettiği 2023 hedeflerine bölgemizi en iyi şekilde hazırlamak ve bu davanın sahibi olan milletimizin gönlüne dokunmak için hep sahada olacağız ” dedi.

Renkli görüntülere sahne olan Kulp buluşmasında vatandaşlar Ak Partililere yakın ilgi gösterdi. Aydın ve beraberindekiler bazı kırsal yerleşim yerlerine yürüyerek ulaşarak yolda karşılaştıkları vatandaşlarla sohbet  etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme