enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2861
EURO
34,7882
ALTIN
2.395,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
17°C
Diyarbakır
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C
DİYARBAKIR HABERİ
Sur Belediyesi Eş Başkanları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan Meclis Üyeleri ile Sur’da halk ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. DİYARBAKIR GAZETE- İskenderpaşa, Melik Ahmet ve Anzele’yi ziyaret eden Eşbaşkanlar, esnaf, gençler, kadınlar ve çocuklar ile bir araya geldi. Sık sık önleri kesilen Eş Başkanlar halkın sorunlarını da dinledi.  Eş Başkanlar...
05.05.2024
Sigorta Sektörünün nabzı Diyarbakır’a atıyor’ adlı toplantıda konuşan Diyarbakır Sigortacılar Derneği Başkanı Hovhannes Gafur Ohanyan, Türkiye’nin büyük bir ekonomik ve iktisadi sıkıntı yaşadığını hatırlatarak, Ancak Sigorta acenteciliği mesleğinin gittikçe daha çok sıkıntılar yaşadığına işaret etti. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Sigortacılar Derneği ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu tarafından, ‘Sigorta Sektörünün Nabzı Diyarbakır’da...
05.05.2024
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) eş genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır’a gelerek Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti. DİYARBAKIR GAZETE- DEM Parti eş genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Milletvekilleri, DEM Parti Merkez Yürütme...
05.05.2024
Diyarbakır’ın Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde toplu taşıma araçlarının kullandığı 2 kilometrelik caddenin aydınlatma lambalarının yanmaması tedirginlik yaratıyor. Aydınlatma direklerinin 4-5 yıldır yanmadığı öğrenilirken, vatandaşların karanlık caddeden geçmek için zaman zaman hastanenin özel güvenlik görevlilerinden yardım alıyor. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde...
05.05.2024

AK Parti İl Başkan V. Ocak, Diyarbakır’da vatandaş ve STK ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti İl Başkan V. Ocak, Diyarbakır’da vatandaş ve STK ziyaretlerini sürdürüyor
REKLAM ALANI

AK Parti İl Başkan V. Av. Raşit Ocak, Sur, Yenişehir, Bağlar, ve Kayapınar’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu. Başkan V. Ocak, İlçe başkanları ile birlikte ilçelerdeki ev ziyaretlerinin yanı sıra Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Doğu ve Güneydoğu Ortak Akıl Federasyonu, İnsan Hakları Cemiyeti, Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği, Toplumsal Mutabakat Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde talepler ve öneriler tek tek not edildi.

DİYARBAKIR GAZETE- AK Parti İl Başkan V. Av. Raşit Ocak, geride bıraktığımız hafta içerisinde Diyarbakır merkez Sur, Yenişehir, Bağlar ve Kayapınar’da başta ev olmak üzere STK’ları ziyaret ederek, dilek, öneri ve talepleri dinledi. İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerin oldukça verimli geçtiği öğrenildi.

SUR’DA EV ZİYARETİ

AK Parti İl Başkan Vekili Ocak, ziyaretlerine ilk olarak Sur ilçesinde başladı. Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte, Saraykapı’da ikamet eden evleri ziyaret eden Ocak, vatandaşların, talep ve önerilerini dinledi. Sıcak bir atmosferde geçen ziyaretin ardından Başkan. V. Ocak, AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe başkanı Ender Karahan’ı ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Başkan V. Ocak, daha sonra İlçe Başkanı Karahan ile birlikte Şehitlik Mahallesi’ndeki bir evi ziyaret ederek, ev halkının istek ve taleplerini dinledi.

STK’LARA ZİYARET

İl Başkan V. Ocak ve Başkan yardımcılarıyla birlikte Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Ortak Akıl Federasyonu Başkanı Abdulvasi Yaz, İnsan Hakları Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Eyüphan Kaya, Toplumsal Mutabakat Derneği Genel Başkanı Sayın Mahmut Şimşek ve Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Sayın Mustafa Koç’u ziyaret etti.

Oda ve Dernek ziyaretlerinin ardından Ocak, Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar Gür ile birlikte Şeyhşamil, 5 Nisan Mahallesinde iki evi ziyaret etti.

BAĞLAR’DA KADINLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Başkan V. Av. Raşit Ocak, AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Rümeysa Yücedağ ve yönetim kurulu üyesi Zehra Kavak ile birlikte merkez Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesinde kadınlarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi.

KAYAPINAR’DA EV ZİYARETLERİ

Başkan Ocak, Bağlar’daki temaslarının ardından merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesindeki oturan aileleri ziyaret etti. Ailelerin ziyaretinin ardından Başkan V. Ocak, Karacadağ Bölgesi Kanaat Önderlerinden Abdurrahman Çiçek Seyit Gümüş ve Ruhi Gümüş’ü ziyaret etti.

Ocak, son olarak, 81 İl Gençlik Kollarının eş zamanlı düzenlediği Filistin’e destek yürüyüşü ve “Say Stop” sloganıyla basın açıklamasına katıldı.

Başkan V. Av. Ocak, ziyaretlerin oldukça verimli ve olumlu geçtiğini ifade ederek, ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme