enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

AK Parti’li aday Beyoğlu projelerini açıkladı

AK Parti’li aday Beyoğlu projelerini açıkladı
REKLAM ALANI

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken adaylar da bir bir projelerini açıklıyor. AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Hüseyin Beyoğlu, projelerini paylaştı. Bağlar belediyesini kazandığı takdirde, vatandaşa hizmet yapmazsa kendisine de kayyum atanabileceğini söyleyen Hüseyin Beyoğlu, kayyumların devamının gelebileceğine işaret etti.

“BAĞLAR’DA 10 AŞEVİ KURACAĞIZ”

Bağlar semtinde oturan vatandaşların ekonomik olarak zor durumda olduğu için evlerine yemek götüremediğini belirten Hüseyin Beyoğlu; “Biz kazanırsak Eski Bağlar dediğimiz 5 Nisan, Fatih, Körhat mahalleleri başta olmak üzere bütün eski Bağlar mahallelerini mevkiye göre en az 6-7 tane aşevi kuracağız, bu sayı 10 da olabilir. Bir insanın cidden evinde yemek pişmiyorsa o insan çocuklarının yüzüne bakamaz ve geçimi de olamaz. Biz bu kuracağımız aş evleriyle vatandaşlarımız günde iki öğün gelip sabah ve akşam olmak üzere nüfusuna göre yemeğini alıp evine götürebilir. Bu sayede çoluk çocuğunu besleyip evini geçindirebilecek” dedi.

“ACİL ÇAĞRI MERKEZLERİ KURULACAK”

Beyoğlu, “Yapacağımız projeler arasında Acil Çağrı Merkezi kurulması da olacak. Bu Acil Çağrı Merkezi ile nerede mağdur olan, yardıma İhtiyacı olan, evine ekmek götüremeyen ve derdini anlatamayan insanlar varsa bu sayede tespit edilecek ve belediyenin imkânları seferber edilerek onlara ulaşılacak.  Örneğin; Telefon kullanmasını bilemeyen vatandaşlarımız bu acil servis numarası gibi bir hat ile hemen bizi arayacak ve hemen onlara gereken desteği vereceğiz. Vatandaş arayıp benim bu mahallemde fakir gerçekten yardıma muhtaç biri var dediğinde biz de hemen bir ekip çıkartıp o aileye yardımcı olacağız.  Ayrıca bu acil çağrı merkezinde istişare heyeti olacak. Bu heyet, oraya gidip tespiti yapacak ve gerçekten o evde mağdur varsa gerekeni yapacaktır” diye konuştu.

 “BAĞLAR İLÇESİNE 36 İLDEN DAHA FAZLA PARA GELİYOR”

Bağlar’ın Türkiye’deki 36 ilden nüfus olarak daha büyük olduğuna değinen Beyoğlu; “Bağlar ilçemiz 400 bin kişilik nüfusuyla 36 ilden daha büyüktür. Belediyecilikte gelen parada nüfusa göre geldiği için parayla güzel işler yapılabilir. Demek ki neymiş Türkiye’deki 36 ilden daha fazla para bağlar ilçesine geliyor. Devlet bu parayı gönderiyor millete hizmet etmek için. İdareciye diyor ki git halkıma hizmet et. Ama bugüne kadar devletin gönderdiği paralar hizmet için kullanılmayınca vatandaş da gereken hizmeti görememiş” dedi.

“BAĞLAR’A TAKSİ DOLMUŞ GELECEK”

Bağlar’daki trafik sorununu çözmek için de projeleri olduğunu belirten Beyoğlu; şöyle dedi: “Büyükşehir Belediye Başkanı ile de bu konuda konuştuk. Bağlar ile Bağcılar Bölgesi’ni birbirine bağlamak için ciddi bir ulaşım ağı getireceğiz. Bunu da belediyenin otobüsleri ve ek minibüs hatları ile yapacağız. Öyle bir imkan olursa insanlarımız 5 dakika bir yerde beklemeyecek. Bağcılar tarafında ulaşım anlamında büyük hizmetler yapacağız. Bunu belki taksi dolmuş şekliyle de yapabiliriz. Taksi dolmuş ile adam 1 liraya Bağcılar’dan Bağlara gidip işini görüp gelebilir ve bu da fazla beklememiş olur.”

“MEGA KENTLER KURACAĞIZ”

Kazandığı takdirde Bağlar’ın çehresinin değişeceğini vurgulayan Beyoğlu; “Eski Bağları acil kentsel dönüşüme alacağız. Örneğin; Bir hasta olduğu zaman ambulans o sokağa giremiyor, motosiklet bile giremiyor. Onun için acilen Eski Bağlar kentsel dönüşüm çerçevesinde ve tarihine uygun olarak dönüşüm yapacağız. Bu kentsel dönüşüm üç aşamalı olacak ve TOKİ işbirliği ile yapılacak. Büyük Mega şehirler kuracağız ve vatandaşlarımıza vereceğiz. Bunu da devlet ve belediye işbirliği ile maliyetine vatandaşımıza vereceğiz ve bu etaplar 1 yılda bitecek” şeklinde konuştu.

“İŞ ADAMLARINA, YATIRIMCILARA TEKLİF GÖTÜRECEĞİZ”

Beyoğlu; “Yazarıyla, çizeriyle, basınıyla ve belediye çalışanıyla Bağları elbirliğiyle güzel bir ilçe haline getireceğiz. Biz Bağlar’ı kazanırsak, işadamlarına ve yatırımcılara teklifler götüreceğiz. Diyeceğiz ki biz burada Devrim yaptık gelin siz de buraya yatırım yapın. Bu halka bugüne kadar görmediği hizmetleri yapalım. Halkın evini geçindirebilmesi için onlara destek olalım, hizmet edelim onlara diyeceğiz. Biz beş yılda bu insanları kazandık diye onlara hizmet etmezsek vallahi bir daha böyle bir ortam göremeyiz diyeceğiz” dedi.

“3 YAS EVİ, 3 DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ”

Bağlar’daki vatandaşların maddi olarak zor durumda olduklarını bildiklerini aktaran Beyoğlu; “Bağlar’da 3 tane büyük Yas Evi yapacağız. Bunlar belediyenin denetiminde olacak ve ücretsiz olacak. Ayrıca gençlerin düğünlerini yapması için de 3 tane düğün salonu yapılacak. Maddi durumu olmayan gençlerimize bu konuda destek sunacağız ve düğünlerini rahatlıkla yapabilecekler. Düğün salonları tamamen belediyenin ve bedava olacak. Karacadağ’da ‘Karacadağ Evleri’ yapacağız. Günlük, haftalık,  aylık gidebilecek şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bunu yaparken de Karacadağ mimarına uygun şekilde yapacağız. Bu evleri hem kışın hem yazın olacak şekilde siteler kuracağız. Vatandaşlarımız oraya gidip cüzi bir kira ile tatillerini yapabilecek ve Karacadağ Kayak Merkezini bizim lehimize canlandıracağız” diye konuştu.

“BANA DA KAYYUM ATAYABİLİR”

Eğer kazandıkları takdirde millete hizmet etmezse kendisine de kayyum atanabileceğini söyleyen Beyoğlu, şu şekilde konuştu; “AK Parti öyle bir partidir ki ilk 6 ay Hüseyin Beyoğlu hizmet yapmadı bana da Kayyum atarlar. Çünkü Başkan Erdoğan kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Burası kimsenin babasının çiftliği değil, biz çalışmazsak bize de kayyum atılabilir ve atılmalıdır da. Halkımız hizmetten başka bir şey istemiyor. Burası rant kapısı değil, kazandıktan sonra ben çevreme yaranayım diye bir şey yok artık. O Türkiye gitti, eskide kaldı. Erdoğan öyle bir değişti ki artık hizmet yapmayan kim olursa gözünün yaşına bakmadan kayyum atacaktır. Hak eden hak ettiği yerde kalacak, diğerleri gidecek.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme