enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

CİMER üzerinden duygulandıran Teşekkür!

CİMER üzerinden duygulandıran Teşekkür!
REKLAM ALANI

Vatandaşların talep, ihbar ve şikâyetlerini doğrudan cumhurbaşkanlığına iletebilmesi amacıyla 2015 yılında kurulan bir web servisi olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne yapılan teşekkür dikkat çekti. Mesajda,” Böyle bir Kaymakam bu ilçeye en son 90’larda gelmiş. Bir daha gelir mi bilinmez. Sahip Çıkalım şer odaklarının hedefi olmasın” denildi.

CİMER’e gönderilen ve ismine yer verilmeyen bir vatandaş, göreve geldiği günden bu yana devletin şefkati ve merhametli yüzünü ilçe halkına gösteren, ilçenin hizmetle tanışması için gece gündüz demeden çalışan Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım’a, teşekkür etti. CİMER’den gönderilen teşekkür mesajı karşısında oldukça duygulanan başarılı Kaymakam Kaldırım, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “CİMER’den bunları yazan vatandaşımızın kim olduğunu bilmiyorum ama bu tweeti okuyorsa, kendisine, bu güzel düşünceleri için çok teşekkür ederim. Aziz Çüngüşlülere hadim ve layık olmaya, çalışmaya ve onlarla birlikte olmaya var gücümüzle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CİMER’e yazılan teşekkür mesajında, şu ifadeler yer aldı:

“Diyarbakır İli Çüngüş İlçesi Kaymakamımız Sayın Tuncay Kaldırım ilçeye ilk geldiği gün bir köy korucusunun babasının cenazesine katılarak halkın içinde olacağını göstermiştir. İlk günden bu yana 1 gün olsun durmamış hangi mahallede hangi köyde bakıma muhtaç, hasta, yaşlı, engelli, gazi ve şehit yakını var ise tamamını ezbere bilen her daim devletin şefkatli ve merhametli yüzünü ilçe halkına göstermiştir.

“YOĞUN KAR YAĞIŞINDA YOLLARDA SABAHLADI!”

Yine pandemi döneminde her zaman sahada olmuş ve ilçenin en az hasarla bu covit19 belasından kurtulmasında büyük rol oynamıştır. Bu yıl ki yoğun kar yağışları sebebiyle gece gündüz demeden yollarda sabahlamış, yol açma çalışmalarında bizzat yer aldığına tüm ilçe halkı şahittir. Yine mübarek Ramazan ayı vesilesiyle sürekli sahada vatandaşın yanında dertlerine, sıkıntılarına ortak olduğunu, hergün ziyaretlerine devam ettiğini her platformda gördük.

“RAMAZAN AYINDA BİR GÜN BİLE AİLESİYLE İFTAR YAPAMAMIŞTIR”

Belki de ailesiyle bir gün bile iftar yapamamıştır. Çünkü her gün başka bir köydedir. Tek amacı halkla iç içe olmak onlara bu zor zamanlarda devletimizin her daim halkının yanında olduğunu hissettirmek olduğu aşikardır.

“ŞER ODAKLARI KAYMAKAM BEY’E AKLA HAYALE GELMEYEN SAÇMALIKLARLA SÖZLE SALDIRARAK, MAKAMINI İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMIŞLARDIR”

Hal böyle iken ilçede bazı kendini bilmez şer odakları ve onların piyonları şahsi menfaatlerini korumak kendilerinin varlıklarını hissettirmek ve ilçemizin huzurunu bozmak için kaymakam beye akla hayale gelmeyen saçmalıklarla sözlü ve sosyal medya üzerinden saldırarak makamını ve şahsını itibarsızlaştırmaya çalışmışlardır. Bizler Kaymakam Bey’den memnunuz ve suçlamaların cezasız kalmamasını sağlamanızı istiyorum. Hem de kendisine bu yoğun temposu ve gayretleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

“KAYMAKAM BEY’E SAHİP ÇIKALIM”

Eskiler anlatıyor; Böyle bir Kaymakam bu ilçeye en son 90’larda gelmiş. Bir daha gelir mi bilinmez. Sahip Çıkalım şer odaklarının hedefi olmasın”

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme