Dicle Elektrik Dağıtım, düzenlenen 3. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı’nda ‘Elektrik Dağıtım Åžebekesinde Kayıp ve Kaçak Elektrik için Önleyici Çalışmalar Projesi’ ile 1. Ar-Ge BaÅŸarı Ödülü’nü aldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı MüsteÅŸarı Fatih Dönmez, EPDK BaÅŸkanı Mustafa Yılmaz, ELDER Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Serhat Çeçen, GAZBİR Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YaÅŸar Arslan’ın da katıldığı ‘Enerjide AR-GE Çalıştayı’nda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Ar-Ge Komisyonu tarafından verilen ödüller sahiplerini buldu. Dicle Elektrik, ‘Teknik ve Teknik Olmayan Kayıpların Azaltılması ve İş Süreçleri’ kategorisindeki ‘Elektrik Dağıtım Åžebekesinde Kayıp ve Kaçak Elektrik için Önleyici Çalışmalar Projesi’ ile Ar-Ge BaÅŸarı Ödülü almaya hak kazandı. BaÅŸarı ödülünü ÅŸirketin Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Memet Atalay’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı MüsteÅŸarı Fatih Dönmez verdi.
DİCLE’Yİ TEŞVİK EDECEK
 Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Memet Atalay, ödül hakkında konuÅŸurken, “Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Ar-Ge Merkezi açma izni alan ilk elektrik dağıtım ÅŸirketi olduk. Bu alanda yaptığımız çalışmalarla ödül de aldık. Bu ödül, bizi hizmet bölgemizde daha iyi hizmetler sunma ve yenilikçi düşünceyle çözüm geliÅŸtiren bir ÅŸirket olmaya daha çok teÅŸvik edecektir” dedi.