enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
19°C
Diyarbakır
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
DİYARBAKIR HABERİ
Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AMEDSpor’un merhum kaptanı Şehmus Özer, yapay zeka kullanılarak, AMEDSpor’un şampiyonluğunu kutladı. DİYARBAKIR GAZETE- Ailesi tarafından yazılan metni yapay zekâ kullanılarak seslendiren Özer, şu duygu ve düşünceleri paylaştı: “Merhaba Sevgili AMEDspor ailesi, ben kaptanınız Şeyhmus Özer, Özlem ve hasretle yıllardır beklediğimiz bu şampiyonluğun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu...
04.05.2024
Amedspor resmen şampiyonluğunu ilan etti. Amedspor-Menemen maçının birimiyle birlikte, stadyumda şampiyonluk kutlamaları başladı. Aynı anda kentin her köşesinde kutlamalar başlatıldı. DİYARBAKIR GAZETE- 99 dakikada karşılıklı ataklarla birbirleri yoklayan takımlardaki, gol konusunda başarılı olamadı, karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Bu skora rağmen Amedspor 4 puan farkla şampiyonluğunu ilan etti. Diyarbakır’da her yer panayır...
04.05.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi bilbordlara başarıyı destekleyen Kürtçe ve Zazaca afişler astırdı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şampiyonluk maçına çıkacak olan Amedspor’a Menemenspor maçı öncesi Diyarbakır bulunan bazı semtlerde bilbordlara Kürçe ve Zazaca “Destxweş şampiyon Amedspor” Yazılı afişleri astırdı.
04.05.2024
Diyarbakırlı ünlü sanatçı Ekin Akkaş, memleketi Diyarbakır ‘a özel bir şarkı yazdı, Şarkının klibini de 33 medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır’da çekti. DİYARBAKIR GAZETE– Kentin Sur ilçesinde çekilen klipte, tarihi ve kültürel noktalar seçildi. Diyarbakır’ın, tanıtımı hedeflenerek çekilen klipte, çekim noktaları da tarihi On gözlü köprü, dört ayaklı minare, Ulu...
04.05.2024

Diyarbekirspor evinde taraftarını üzdü: 0-1

Diyarbekirspor evinde taraftarını üzdü: 0-1
REKLAM ALANI
27.11.2017
0
A+
A-

Diyarbekirspor’da kan kaybı devam ediyor, evinde oynadığı şampiyonluk kadar çok önemli karşılaşmada Turgutspor’a mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup 14.hafta karşılaşmasına hocası istifa etmiş bir şekilde çıkan Diyarbekirspor rakibine son dakikalarda gelen gol ile 1-0 mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşma grubun zirve yarışındaki iki ekibini karşı karşıya getirdi. İlk dakikalarda iki ekipte kontrollü oyunu tercih ederken, ilk 5 dakikanın ardından iki ekipte hızlı akınlarla atak geliştirmede istekli görüntüleri dikkat çekti.

TURGUTLU ÇOK TAHLİKELİ GELDİ

Maçın 8.dakikasında Turgutluspor çok tehlikeli geldi. Sağ kanattan savunmanın arkasına sarkan Aziz kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci Turgut yatarak golü önledi.

DİYAR PENALTI BEKLEDİ

13.dakikada Diyarbekirspor penaltı bekledi. Savunmanın arkasına sarkan Yakup, Muhammed tarafından düşürüldü. Diyarbekirsporlular pozisyonun ceza alanı içinde olduğunu iddia ederek penaltı bekledi ancak hakem pozisyonun ceza alanı dışında olduğuna hükmederek serbest vuruş kararı verdi.

MUHTEŞEM FRİKİKİ KALECİ KÖŞEDEN ÇIKARDI

Yakup’un kullandığı frikikte kaleci Ömer Faruk köşeden ağlara gitmekte olan topu çelerek mutlak golü önledi.

BİR TURGUTLU BİR DİYAR GOLLE BRUN BURUNA

23.dakikada Efşan’ın sert vuruşunda kaleci Turgut, ağlara gitmekte olan topu parmaklarıyla kornere çelerek gole izin vermedi. 42.dakikada Diyarbekirspor gole çok yaklaştı. Vedat’ın akıl dolu pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan Çıra’nın vuruşunda kaleci Ömer Faruk ayaklarıyla topu çıkardı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

İlk yarıda iki takımında çabaları gol getirmeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı.

DİYAR BASKILI BAŞLADI

İkinci yarıya Diyarbekirspor baskılı başladı. 54.dakikada Diyarbekirspor bir kez daha gole yaklaştı. Gökhan Çıra’nın pasında Yakup’un uygun durumda kaleye göndermek istediği top savunmaya çarparak auta gitti. 81.dakikada Osman’ın ortasında Mustafa ceza alanı içinde kafayı vurdu. Kaleciyi geçen top uygun durumda auta çıktı.

KONTRADAN GOLÜ BULDU

90.dakikada Turgutluspor öne geçti. Ani gelişen atakta Yaşar topu kalecinin üzerinde aşırtarak ağlara yolladı:0-1

DİYAR BUZ KESTİ

Diyarbekirsporlu futbolcular yedikleri golün etkisinden kurtulamadan maçın son düdüğü geldi ve Yeşil-Kırmızılı ekip, Turgutspor’un son dakikalarda gelen golü sonrası buz kesti.

ALTINCI SIRAYA KADAR GERİLEDİ

Diyarbekirspor bu mağlubiyet sonrası 24 puanda kaldı ve puan tablosunda bir anda 6. sıraya kadar geriledi. Diyarbekirspor önümüzdeki hafta Trabzon deplasmanında 1461 Trabzonspor’a konuk olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme