enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5771
EURO
34,7943
ALTIN
2.511,15
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
DİYARBAKIR HABERİ
DİYARBAKIR GAZETE – Diyarbakır’daki STK ve İş camiasından şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor’a destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeşil-kırmızılı takıma destek için Amed storeye giderek forma alan iş ve STK temsilcilerine hergun birileri ekleniyor. Diyarbakır’da faaliyet yürüten Özdemir İnşaat sahibi Yusuf Özdemir de Amedspor’a destek için Amed Storeyi Ziyaret...
19.04.2024
Lider Amedspor Kendi sahasında konuk edeceği İğdır FK spor maçı biletleri kapış kapış. Dün 10 bin bilet satışı gerçekleşirken, büyük izdiham yaşandı. DİYARBAKIR GAZETE– Amedspor yönetimi, karaborsa satışları önlemek için bilet satışlarını tek elden ve kendi belirlediği satış noktalarından gerçekleştiriyor. Dünkü satışların yapıldığı Amedstore ve Hacı Baba Pastanelerinde büyük izdiham...
19.04.2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili değerlendirmede bulundu DİYARBAKIR GAZETE– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu sanıkların yargılandığı Kobani davasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin de daha görünür biçimde müdahil...
19.04.2024
Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliğiyle 1.Şiir Yarışması düzenlendi. 110 çocuğun katılımıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. DİYARBAKIR GAZETE- Doğu Pediatri Derneği ve Diyarbakır Tanıtım Vakfı işbirliği ile 1. Şiir Yarışması düzenlendi. 7-12 ve 13-17 yaş kategorilerinde toplam 110 çocuğun  katıldığı yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri...
19.04.2024

Ensarioğlu: “Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız”

Ensarioğlu: “Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız”
REKLAM ALANI

AK Parti Diyarbakır il teşkilatının “İlçe İlçe 2023’e” programları kapsamında Eğil ilçesine yapılan ziyarete katılan AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Galip Ensarioğlu, “Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.” dedi.

AK Parti Diyarbakır il teşkilatının “İlçe İlçe 2023’e” programları kapsamında düzenlediği ilçe gezileri Eğil’le devam etti.

Eğil ilçesine yapılan ziyarette Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, belediye başkanları ile birçok kademeden teşkilat mensupları yer aldı.

Ziyarete katılan Diyarbakır eski Milletvekili Galip Ensarioğlu, burada yaptığı konuşmada, 2023 yolunda şer odaklarının bir araya geldiğini gördüklerinin altını çizerek, “Özellikle son günlerde içerde ve dışarda milli ve manevi menfaatleri tamamen unutarak Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine bütün stratejisini kurgulayan muhalefet iyi bilsin ki asla ama asla onlara teslim olmayacağız. Gezi olaylarıyla başlayan ve 15 Temmuz hain darbesiyle zirvesini yapıp başarılı olmayan tüm alçaklar bilmeli, Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi.

“ONLARI VE AĞA BABALIRIN ÇOK İYİ TANIYORUZ”

Düşmanın düşmanlığını yapmasını yadırgamadıklarını belirten Ensarioğlu, “Onları ve ağa babalarını çok iyi tanıyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız bunlara pabuç bırakmayacaktır. Bizler de elimizden geldiğince kendisine yardımcı olacağız” diye konuştu.

Ensarioğlu, “İnşallah hep birlikte Diyarbakır’ı 2023 yolunda Türkiye’de örnek şehir yapacağız. Umut ediyorum ki 2023 hem AK Parti’nin hem de Diyarbakır’ın yılı olacak. Teşkilatımıza ve arkadaşlarımıza güvenimiz tam” diye konuştu. AK Parti Diyarbakır teşkilatının yaptığı programlara değinen Ensarioğlu, il başkanı Şerif Aydın ve teşkilatına teşekkür etti.

AYDIN: “AK PARTİ SADECE SİYASİ BİR PARTİ VE SİYASİ BİR HAREKETTEN İBARET DEĞİLDİR”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın ise, AK Parti’nin sadece siyasi bir parti ve siyasi bir hareketten ibaret olmadığını belirterek, “Bu aynı zamanda bir davanın adıdır. Bu davanın gayesi hakkın rızası ve halkın hizmetidir. Bizler AK Parti kadroları olarak her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz. Her kapıyı çalıyor, gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Bugün de esnaflarımızı ziyaret ederek hoş sohbetleri eşliğinde misafirleri olduk. AK Parti teşkilatları olarak milletvekilinden il başkanına, belediye başkanından yürütme kurulu üyesine kadar tüm kademeleriyle hemşerilerimizle bir arada olmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmenin, sevinçleriyle mutlu olmanın gayreti içerisindeyiz. Bir yandan da Diyarbakır’ımızın sorunlarını takip edip, daha fazla neler yapabiliriz diyerek çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Biz hiçbir zaman günü kurtaran, dokunmadan, masa başında siyaset yapan bir parti olmadık. Bizlerin görevi Hemşerilerimizin, genel ve yereldeki sorunlarını tespit edip çözüm üretmek” dedi.

“HİZMET SİYASETİNİ GÖNÜL SİYASETİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandıracaklarını aktaran Başkan Aydın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’ımıza olan özel ilgisi ile şehrimizin her bir köşesinde çok büyük bir değişim gerçekleşiyor. Bizler de teşkilatlar olarak hükümetimizin ve belediyelerimizin yapmakta olduğu hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandırma gayretindeyiz. Bu gayretimizi sürdürerek 2023 seçimlerine kadar bu şehirde her bir sokağa gideceğiz ve her bir yüreğe dokunacağız. gerçekleştirdiğimiz programların hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, programlara katılan milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları temsilcilerimize ve tüm teşkilat kademesinden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda Galip Ensarioğlu ve İl Başkanı Aydın, ilçe merkezinde esnaf ziyaretine katılıp vatandaşları dinledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme