enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
33°C
Diyarbakır
33°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır dahil 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildiği açıklandı. DİYARBAKIR GAZETE– İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da...
26.04.2024
Diyarbakır’da 93 çiftçiye, 127 ton sertifikalı çeltik tohumu desteği sağlanacak. DİYARBAKIR GAZETE– Vali Ali İhsan Su, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, Diyarbakır’da her sektörde yatırımların hızla devam ettiğini ve en önemli sektörün de tarım olduğunu söyledi. Çiftçilere yönelik desteklerin her yıl artarak devam ettiğini belirten Su, şunları...
26.04.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki kalabalık bir heyet, Diyarbakır merkez Yenişehir, Sur, Bağlar ve Kayapınar Belediye eş başkanlarını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE – Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, DTSO İş Kadınları Meclisi Başkanı Filiz Ekingen, TOBB İl...
26.04.2024
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’ndeki altgeçitte bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı. İlk etapta toz ve...
26.04.2024

Yeni inşa edilen kırsal yaşam alanlarına yeni yollar

Yeni inşa edilen kırsal yaşam alanlarına yeni yollar
REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerinde vatandaşlar tarafından inşa edilen yeni yerleşim yerlerinin bulunduğu bölgelerin ulaşım sorunlarını çözmeye devam ediyor. Bir çok yerde kullanılamaz hale gelen yollar yenilenirken, bazı bölgelere yeni yollar kazandırılarak ulaşım koşulları iyileştiriliyor.

Buçuktepe ve Yeşil Dallı mahallelerinin muhtarları talep edilen hizmetlerin kısa zamanda yerine getirildiğine dikkat çekerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve çalışmayı gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

AK Partili Bağlar Belediyesi, yeni yaşam alanları ve yeni yapıların hızla yükseldiği kırsal bölgelere yönelik alt yapı hizmetlerini vatandaşların yüksek memnuniyet duyduğu hız ve seviyeye ulaştırdı.

Belediye yönetimini 2019 yerel seçimlerinin ardında  devralan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sıklıkla ziyaret ettiği bölgelerde yaşanan ulaşım sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm planlarını devreye sokarken, mahalle muhtarları ve vatandaşların kendisine rahatlıkla ulaşması için de whatsap hatı oluşturmanın yanı sıra özel cep telefonu numarasını verdi. Bu yolla şimdiye kadar bölgedeki sorunların çok büyük bir bölümü çözülürken, çoğunluğu Karacadağ yöresinde olmak üzere günden güne sayısı artan yeni yapıların bulunduğu yerleşim yerlerine yeni yollar kazandırılıyor.

Yeşil Dallı Mahallesi’ne bağlı Köşk  ve Buçuktepe Mahallesi’ne bağlı Aşağı Kırlangıç mezralarında yeni inşa edilen ev ve yapıların yer aldığı bölgelerin ulaşım sorunu çözülerek ,inşası tamamlanan yollar ulaşıma açıldı.

KARADAŞ: “HİZMETLERDEN MEMNUNUZ, İNŞALAH DEVAMI GELİR”

Yeşil Dallı Mahalle Muhtarı Mehmet Salih Karadaş, belediyenin sorunların çözümüne duyarlılık gösterdiğini belirterek yapılan hizmetler için teşekkür etti ve diğer taleplerinin de kısa zamanda yerine getirileceğini kaydetti. Karadaş,”Belediye başkanımızdan memnunuz. Kendisine rahatlıkla ulaşarak sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Kendisi de gerekli özeni gösteriyor. Yol ekiplerinin çalışmalarından da gayet memnunuz. Yapılmasını talep ettiğimiz diğer hizmetlerin de kısa zamanda yerine getirileceğine inanıyoruz.” dedi.

KURTBOĞAN: “BİR ÇOK HİZMET YERİNE GETİRİLDİ”

Buçuktepe Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kurtboğan, bugüne kadar mahalle merkezi ve mezralardaki bir çok hizmetin yerine getirildiğini ifade ederek  bu durumdan duydukları memnuniyetin altını çizdi. Kurtboğan, “Belediye Başkanımıza her zaman ulaşarak vatandaşlarımızın taleplerini iletiyoruz. Büyük bir gayret ortaya koyduğuna şahidim. Allah kendisinden ve bu hizmetleri yapan Fen İşleri Müdürlüğü yol ekiplerinden razı olsun. Birçok hizmet yerine getirildi.” ifadelerine yer verdi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesinde bir çok bölgede yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme