ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle Diyarbakır’da bazı İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.
ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) nedeniyle Diyarbakır’a bağlı Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.
Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları 2019-YKS Sınavı nedeniyle ortaya çıkabilecek olan acil kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla ilimiz Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlüğü 15 Haziran Cumartesi günü 07.00 – 17.00 ve 16 Haziran Pazar günü 07.00 – 15.30 saatleri arasında açık tutulacaktır.” denildi.
Açıklamanın devamında, “TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüğünce ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde, değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı müracaatının alınması sağlanacak olup, başvuru sahibi teslim alacağı Geçici Kimlik Belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecektir.” denildi. (İLKHA)
cheap zovirax 800mg – zyloprim online buy rosuvastatin oral
order motilium 10mg online – buy cheap generic domperidone cyclobenzaprine 15mg uk