enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4918
EURO
34,7643
ALTIN
2.490,07
BIST
9.560,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi, ilk toplantısını Eş Başkan Serra Bucak başkanlığında gerçekleştirdi. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin ilk toplantısında konuşan Eş Başkan Serra Bucak, katılımcı, çoğulcu, çok kültürlü bir anlayışla çalışmak istediklerini belirterek, “Bizler, birlikte başarmak istiyoruz, bu başarıya önümüzdeki beş yıl birlikte imza atmak istiyoruz ve Diyarbakır halkına...
18.04.2024
Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, geçen hafta deplasmanda 1-0 yendiği Kastamonu zaferinTürkiye 2’nci Ligi Kırmızı Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, geçen hafta deplasmanda 1-0 yendiği Kastamonu zaferinin hikayesini anlatan bir video klip yayınlandı.in hikayesini anlatan bir video klip yayınlandı. DİYARBAKIR GAZETE- Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı,...
18.04.2024
Diyarbakır’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 67 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. DİYARBAKIR GAZETE– İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince,  Lice ilçesi Birlik Mahallesi’nde operasyon düzenlendi. Operasyonda, çeşitli suçlardan hakkında arama kaydı da bulunan G.M. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramada da 67 kilo toz esrar...
18.04.2024
TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akyıl, 9 günlük Ramazan bayramı tatilinde Diyarbakır’da yaşanan yoğunluğu değerlendirdi. Hareketliliğin Diyarbakır’daki esnafa ve turizmcilere ciddi anlamda yansıdığının altını çizen Akyıl, 2024 yılı turizm sezonunda 1 milyon 500 bin ile 2 milyon arasında turistin konaklamalı 3 milyon turistin Diyarbakır’a gelmesini beklendiklerini söyledi.   DİYARBAKIR GAZETE-...
18.04.2024

Karacadağ’dan Ak Parti’ye Katılım

Karacadağ’dan Ak Parti’ye Katılım
REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’ne bağlı kırsal Karacadağ bölgesinde 600 vatandaş, AK Partili Bağlar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun kalarak AK Parti’ye katıldı.

Bölge halkının hak ettiği hizmetleri kazandırdıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Bu katılımları, halkımızın 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve cumhur ittifakına büyük destek vereceğinin işaretleri olarak görüyoruz.” dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, bölgenin ilk kez bu dönemde huzura ve hizmete kavuştuğuna işaret ederek, “Halkımız inşallah seçimlerde bu güzel ortamın devamı yönünde karar verecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde belediyenin hizmetlerinden memnun kalan vatandaşlar, AK Parti’ye katılmaya devam ediyor. Karacadağ bölgesindeki Dağsu Mahallesi’nde düzenlenen törenle AK Parti’ye üye olan vatandaşların rozetleri Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir tarafından takdim edildi.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Üyelik formlarını doldurarak partiye üye olan vatandaşlar, ilk kez bu kadar fazla hizmet alabildiklerini dile getirerek bundan dolayı böyle bir karar verdiklerine dikkat çekti. Vatandaşlardan Mahmut Yağmur, “Biz belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Ne hizmet talep ettiysek yerine getirildi. Elimizi vicdanımıza koyduk ve hizmetin tarafına geçtik.” diye konuştu.

Vatandaşlardan Emin Kuş, “Belediyenin hizmetlerinden de belediye başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun samimi duruşundan da çok memnunuz. Bundan dolayı AK Parti’ye üye olma kararı aldık.” şeklinde konuştu. Vatandaşlardan Kasım Belek ise ,”Biz hizmetin tarafındayız. Kim bize hizmet ederse onu destekleriz. Hüseyin Beyoğlu başkanımız hakikaten çok güzel hizmetlere imza attı. Kendisinden ve ekibinden çok memnunuz. AK Parti’ye geçme kararı almamızın nedeni budur. ” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ HUZUR ORTAMINA SAHİP ÇIKACAKTIR”

2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, huzur ortamına kavuşan bölge halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü bir destek vereceğine olan inancını dile getirdi. Aydın, “Diyarbakır ve bölgemiz bugün çok büyük bir değişim ve dönüşümü yaşıyor. Hizmetlerle beraber huzur ortamı var. Bunu sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarıdır. Daha önce insanlar köylerine gidemiyordu. Çok şükür bugün bu tablo tersine dönmüştür. Bağlar, 20 yılda alamadığı hizmetleri Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun döneminde aldı. Gönül rahatlığıyla sizlerin huzurundayız. Bu katılımla partimize güç verdiniz. Partimize verdiğiniz ve katılımlar için şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimler sıradan seçimler olmayacaktır. Bölge halkımız inşallah sayın cumhurbaşkanımıza ve partimize çok güçlü bir şekilde destek vererek yakaladıkları huzur ve hizmet ortamına sahip çıkacaklardır. ‘ dedi.

“HALKIMIZIN YÜKSEK BİR TEVECCÜHÜ VAR”

Belediye olarak tüm imkânları halkın hizmeti için seferber ettiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların gösterdiği teveccühün mutluluk verici olduğunu kaydetti. Beyoğlu, “Bu nezih halka hizmet etme imkânı verdiği için rabbimize hamd ediyorum. Heyecanımız ilk günkü gibi. Milletimize ait olan belediyemizin kaynaklarını ve imkânlarını milletimizin hizmetine dönüştürdü. Çok güçlü bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle kendisini ve partimizi bir kez daha iktidara taşıyacağız. 2023 seçimlerinden zaferle ayrılacağız. Halkımızın bu vefasını ve teveccühünü görünce umudumuz artıyor. Katılımlarıyla bizleri ihya eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vbet para çekme